De start bepaalt jouw dag

Gepubliceerd op 10 juli 2023 om 10:24

Hoe start jij je dag? Vanuit rust en tijd voor jezelf? Of is het net te laat opstaan, gehaast de deur uit vliegen om op tijd op je werk te zijn? De start bepaalt jouw dag🍀.

Het eerste uur maakt hoe jij je de rest van de dag voelt en hoe je doet.
Wil jij niet meer zo’n opgejaagd en gehaast leven? Maar meer bewust de dag door komen? Begin dan eens met rustig de dag aanvangen:

- maak een ochtendwandeling
- loop op je blote voeten door de tuin
- zie en voel de zon
- lees een aantal bladzijden in een fijn boek
- mediteer
- neem de tijd voor je ontbijt
- laat je mobiel nog even voor wat het is
- of schrijf in een dagboek.

Ik geniet dagelijks van deze me-time. Het maakt dat ik niet meer direct in de ‘rat-race’ zit van werk- en gezinsleven. In de ochtend heb ik vaak veel inspiratie waar ik in mijn werk profijt van heb. Ik leef bewuster en gezonder, zo voel ik me blij en gelukkig. En de energie die het geeft neem ik de rest van de dag mee. Probeer het maar eens. Vijf tot 10 minuten kunnen het verschil al maken. ☀️

#rustinjeleven #bewustleven #welzijn

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.