Contact

Is jouw diepste verlangen meer rust in jouw leven? Wil je graag van specifieke klachten af of ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Laten we samen bespreken waar jij op dit moment behoefte aan hebt en hoe ik jou daarbij kan helpen. Na insturen van het contactformulier hoor je binnen 24 uur van mij. Natuurlijk altijd vrijblijvend!  


Bezoekadres:
Vegelinsweg 2
8501 BA Joure

 

Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring


Maak anderen blij 

Door te kiezen voor een traject bij mij, steun je ook gelijk een goed doel. Maar liefst 8% van de opbrengst per traject gaat naar 2PhilGoods, een stichting die zich inzet voor kinderen in de Filipijnen. Wij helpen deze kinderen om naar school te gaan en sturen regelmatig kleding en speelgoed op, wat we hier in Nederland hebben ingezameld. Jouw keuze om voor mij te kiezen, betekent dus niet alleen veel voor jou, maar ook voor een ander. De lach op het gezicht van deze kinderen is onbetaalbaar en door middel van een traject bij mij, lever jij daar een bijdrage aan. Sharing is caring!