Aanbod voor jou

Word je overweldigd door de dagelijkse drukte? Voel je van binnen voel wel de moeheid, maar is het zo moeilijk om ernaar te luisteren omdat alles maar door blijft gaan. Verjaardagen van familie, werkdeadlines, etentjes met vrienden en dan ook nog de tuin die moet worden aangepakt.

Je harde werken brengt je weliswaar veel materiele voordelen, zoals een mooi huis, twee auto’s, meerdere keren op vakantie gaan en regelmatig uit eten, maar toch voelt het leeg en lijkt het voorbij te gaan aan waar je hart blij van wordt. Hoe meer je hebt, hoe leger het voelt en de leegte begint steeds meer impact op je leven te hebben. Voor je het weet is de dag voorbij en vraag je je af wat je eigenlijk hebt gedaan, gevoeld en beleefd. Het leven begint aan je voorbij te trekken zonder dat je er echt deel van uitmaakt. Je slaapt slecht en je lichaam begint te protesteren. Je welzijn en dagelijks functioneren staan onder druk.

Ook voor jou is een energiek leven weggelegd

Ik ben er voor jou, in een wereld die volop in transitie is. In deze snel veranderende wereld lijkt het steeds moeilijker om stil te staan bij wat je doet, waarom je dat doet én wat het eigenlijk met je doet. Wat is nu echt belangrijk? In de hectiek van alledag is het lastig om daar antwoord op te vinden. Maar ook voor jou is een energiek en vervuld leven weggelegd. Ik nodig je uit om tot rust te komen, te vertragen en aandacht te schenken aan jezelf. Mijn holistische aanpak biedt de mogelijkheid om tot inzichten te komen, bewustwording te creëren, nieuwe perspectieven te ontdekken en blijvende veranderingen te bewerkstelligen.

 

Ja, ik wil een gelukkig leven op mijn eigen voorwaarden. Ik kies voor: 


Inspiratie en tips in je mailbox?

Kun jij af en toe wel even een zetje krijgen om in beweging te komen? Een stukje inspiratie ontvangen voor bewustwording, of een praktische ademhalingsoefening of meditatie? Schrijf je dan in voor mijn inspiratiemail. Ik beloof je dat ik je niet wekelijks iets ga sturen. En wat je krijgt, daar heb je ook wat aan.