Gratis kennismaken

Een moment voor jou

Voel je welkom en kom gerust langs in mijn praktijkruimte in Joure (Friesland) voor een gratis gesprek om kennis te maken en te bespreken waar jij hulp bij zoekt. Zo kunnen we ontdekken of mijn aanbod daarbij aansluit en er of er een wederzijdse klik is. Heel belangrijk dat je je veilig en vertrouwd voelt als je in een traject stapt.

 

Met een kopje koffie of thee erbij maken we kennis, beantwoord ik jouw vragen en kijken we of we samen aan het werk gaan. Heb je liever digitaal contact, dat kan ook. Dan plannen we een online kennismaking in. 

 

Hulp bij je zoektocht

Ook als je twijfelt, zoekende bent en niet zeker weet of wat ik bied wat voor je is ben je van harte welkom. Samen kijken we naar je vraag of klacht om te zien wat hier het beste bij past.


Werkwijze

Het gesprek duurt een half uur en is gratis. Je bent daarna tot niets verplicht. Voelen we beide in het gesprek al dat we samen willen werken, dan kunnen we gelijk een vervolgafspraak inplannen. En als je liever alle informatie nog even op je in laat werken, is dat ook helemaal oké. 

 


Inspiratie en tips in je mailbox?

Kun jij af en toe wel even een zetje gebruiken om in beweging te komen? Een stukje inspiratie ontvangen voor bewustwording, of een praktische ademhalingsoefening of meditatie? Schrijf je dan in voor mijn inspiratiemail. Ik beloof je dat ik je niet wekelijks iets ga sturen. En wat je krijgt, daar heb je ook wat aan.