Herfstaanbieding

Omdat de herfst een tijd van loslaten is, bied ik jou de mogelijkheid om met korting een cupping sessie te ondergaan. Waarbij we afvalstoffen, blokkades en emoties vrij maken om meer ruimte te voelen voor JOU.
Zo in het laatste kwartaal van het jaar is het fijn om naar binnen te keren, met de natuur mee te gaan. En los te laten en op te ruimen wat jou niet meer dient. Om straks vol energie het nieuwe jaar in te stappen. 

Ik gun iedereen een vrij en licht leven, met meer rust en minder stress, altijd maar doorgaan, vermoeidheid. Voel jij dat je op bepaalde punten in je leven letterlijk en figuurlijk vast zit? Dan wordt het tijd om dat los te maken!

 

Wat is Transformational Cupping?

Bij cupping wordt er gewerkt met glazen bollen die de huid vacuüm zuigen. Cupping wordt al eeuwenlang gebruikt om blokkades in het lichaam op te lossen. Tijdens een cupping behandeling komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, trauma, ziekten, oud zeer, klachten, kwalen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los. Er komt zuurstofrijk bloed, de boel gaat weer stromen en alle afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Je krijgt en voelt letterlijk weer ruimte in je hoofd en in je lijf. Je voelt je lichter en energieker. Frisser en helderder. Bewuster, meer intuïtief, minder verstoring en dichter bij jezelf.

Het leven wordt echt weer leuker dankzij Transformational Cupping. En het enige wat jij hoeft te doen is op de tafel te liggen en als je wilt wat kleine aanpassingen in je voeding te doen (maar alleen wat bij jou past). Hoe fijn is dat?

 

Wat kun je verwachten van een Transformational Cupping sessie? 

Je krijgt een behandeling van ongeveer 1 uur. Je kunt daarbij zelf aangeven welk gedeelte je het liefst gecupt krijgt, je rug/nek, je buik, armen en/of benen (incl heupen/billen). Hoe bepaal je welk gebied je wilt laten cuppen? Voel waar je vast zit in je lijf, waar ervaar je pijntjes, een stijf gevoel, of heb je al langere tijd last van bepaalde emoties? Die kunnen ook duiden op blokkades in je lijf. Ik vraag dit van tevoren nog bij je uit.  
Het kan zijn dat je huid verkleurt, rood of blauw wordt (dit hoeft niet!). 

Hoeveel cupping sessies je nodig hebt, verschilt per persoon, afhankelijk van je klachten en wensen. Met 1 tot 3 behandelingen kun je al veel resultaat boeken. Tegelijkertijd is het ook goed om te beseffen dat wat je hebt opgebouwd hebt in je lijf, er ook niet in 1x gekomen is. Vaak kost het daardoor ook wat meer sessies om het op te ruimen. Al voel je zeker na één cupping behandeling al verlichting en kun je merken dat er processen in je lijf in gang zijn gezet. 

 

Herfstaanbieding voor jou 

Speciaal voor jou geef ik nu 20% korting omdat ik zoveel mogelijk mensen gun om opgeruimd het nieuwe jaar in te gaan. De herfst is daar bij uitstek het moment voor. Een eenmalige sessie van 75 minuten kost normaal 87 euro. Jij kunt de sessie nu voor 69 euro (incl. BTW) boeken. 

Hier zit bij in:

  • Gebruik van handdoeken
  • Zeewier massageolie op natuurlijke basis
  • Ondersteuning door middel van etherische olie van Young Living
  • Tijd voor omkleden en praatje voor en na de behandeling

 

Afspraak maken 

Mijn praktijk zit aan de Vegelinsweg 2 in Joure en biedt jou een fijne setting om tot rust te komen. Ik ontvang je hier graag. Voel jij een JA, dit wil ik proberen? Maak dan snel een afspraak. Deze aanbieding geldt tot en met 20 oktober 2023!