Share sessie  

Delen = helen
Merk jij dat eten een grote rol in jouw leven speelt en zou je wel willen dat dit wat minder was? Zodat er meer energie over blijft voor wat je écht graag wilt in je leven en er ruimte komt voor jouw geluk.

Loop je vast, weet je het allemaal even niet meer? Je probeert van alles maar niks lijkt te helpen. Ook in je omgeving niemand waar je naar toe kunt, want ze begrijpen je toch niet.

Wat zou het fijn zijn als je je zorgen en verhaal kunt delen met iemand die jou begrijpt, zodat je weer overzicht en rust krijgt. 


Weet dat je er niet alleen voor staat. Je hoeft het niet alleen te doen.
Ik ben er voor je. Ik luister naar je en denk graag met je mee, zonder oordeel of druk. Tijdens de Share sessie vertel je me waar je mee rondloopt en wat er op je hart ligt. We onderzoeken waar jouw gedrag vandaan komt.

Vervolgens kijken we naar wat je graag zou willen en hoe je daar kunt komen, zodat jij met praktische tools en tips de deur uit loopt om thuis verder mee aan de slag te gaan. 

Wat kun je verwachten? 

  • De sessie duurt 2 uur

  • In een veilige setting kun jij je gevoelens en gedachtes delen rondom jouw voedingsgedrag.
  • Met iemand die vanuit eigen ervaring goed begrijpt waar je mee rond loopt.
  • Naast het delen van jouw zorgen, angsten en andere vragen krijg je een behandeling waarmee je tot rust komt en die jouw balans en energiestromen herstelt.

  • Na de sessie houden we contact en heb je nog 2 weken gratis ondersteuning via WhatsApp.

Beluister hier mijn podcast