Bestaat jouw leven uit:

 • diëten
 • de hele dag bezig zijn met eten
 • obsessief sporten
 • afwegen 
 • eten labelen als 'goed' en 'slecht' ?

Dan weet ik welke innerlijke strijd jij elke dag voert. Hoe vermoeiend dit is. Hoe erg je de controle probeert te houden op jouw leven. En dat dit niet langer vol te houden is. Misschien denk je dat het meevalt, maar wordt het toch wel tijd om te erkennen dat er meer aan de hand is. Dat is de eerste stap naar een vrij leven zonder eetstoornis. Daarom, goed en moedig dat je hier bent! 

 

Veilig en zonder oordeel, ik begrijp wat er in jou speelt 

Een eetstoornis bepaalt je leven. Het wordt tijd om de regie terug te pakken. Dat doe je niet door nog weer een ander dieet te volgen, je eetgedrag aan te passen of vaker op de weegschaal te gaan staan. Heeft je dat tot nu toe opgeleverd dat je verlost bent van de eetproblemen? Nee, helaas niet. Met al je goede bedoelingen, je focust je op de verkeerde dingen. Een eetstoornis wordt gevoed van binnenuit. Daar ligt de sleutel tot verandering. 

 

Er is een leven voorbij de eetstoornis 

Uit eigen ervaring kan ik zeggen, het kan echt anders. Er is een leven zonder eetstoornis mogelijk. Ook al dacht ik op een gegeven moment, het zal vast een onderdeel van mijn leven blijven, mijn zwakke plek. Ergens had ik de hoop al opgegeven. Tot ik ging samenwerken met mijn lichaam, in plaats van tegen mijn lichaam. 

 

Verlang jij er naar om voluit te leven?

Wanneer jouw leven zo beïnvloed wordt door eten, leef je niet maximaal. Met je ene helft doe je wel alsof je er bij bent, maar tegelijkertijd is je andere helft zo druk met jouw eetgedrag, dat je nooit echt voluit aanwezig bent. Hierdoor:

 • leef je op de rem en kom je niet vooruit 
 • blijf je vastzitten in de vicieuze cirkel 
 • houd je angst en weinig vertrouwen 
 • is je sociale leven beperkt 
 • geniet je niet volop 
 • en vraag je je af, wie ben je nu echt?
  Wie zou je zijn zonder eetproblemen?

Door weer echt verbinding met jezelf te maken, kun jij:

  • werken aan een duurzaam herstel 
  • de kern, de ware oorzaak, aanpakken  
  • je weer happy met jezelf voelen 
  • leren voelen waar jouw behoeftes liggen
  • jezelf verlossen van de eetstoornis
  • leven naar jouw wensen en verlangens 
  • kortom: écht voluit leven!

  Zet alvast de eerste stap naar meer rust
  in jouw leven. 


  Samenwerken aan herstel

  Je voert al zo lang een eenzame strijd tegen de eetstoornis. Dat hoeft niet langer. Laten we samen gaan werken. Jij en ik. En jij en je lijf.


  Mijn aanpak voor duurzaam herstel

  In een veilige setting en liefdevolle bedding gaan we vertragen en verstillen. Gaan we naar die diepere lagen in jou. Om te onderzoeken wat daar leeft en wat jou belemmert om maximaal te leven. Had je een emotioneel afwezige ouder/verzorger? Stond je er al jong alleen voor? Droeg jij veel verantwoordelijkheid in je jonge jaren? Ken je geen zelfliefde? En heb je een laag zelfbeeld? Heb je niet geleerd om met emoties om te gaan? De eetstoornis is een symptoom van een dieperliggende oorzaak. Het is een reactie op gemis, op leegte, op verdriet of andere trauma's en gevoelens.

  Een eetstoornis wordt gevoed van binnenuit
  We gaan niet werken met een dieet, eet- of beweegregels of elke week op de weegschaal. In mijn visie is dat symptoombestrijding en kom je niet tot de kern. Wij gaan samen een laag dieper, zodat je écht de wortel van jouw eetstoornis aanpakt. Het resultaat is een liefdevolle relatie met jezelf, waardoor je ook een gezonde relatie met eten krijgt.

   

  Wacht niet langer, de verandering zit in jou
  Als ik het kan, kan jij het ook. Ik geloof er in dat we samen jouw leven kunnen transformeren. Heb je vragen, wil je graag kijken wat ik voor je kan doen, stuur me gerust een bericht. Mijn mailbox staat open voor jou. 

   

  Je verlangt naar meer rust in je leven,
  je bent moe van al het moeten.

  Je bent op zoek naar meer betekenis
  in je leven.

  Je beseft dat het geluksgevoel van succes
  en prestatie maar kortstondig is.

  Je hebt alles wat je hartje begeert
  en toch voel je je niet happy.

  Je gaat op zoek naar het volgende succes, maar dit continu najagen geeft je geen voldoening.

  Door het najagen, dwaal je steeds verder af
  van jezelf en voel je je niet meer in balans.

  Je merkt dat je nog maar weinig
  echt kunt genieten.

  Je hebt geen energie meer,
  's avonds plof je lusteloos op de bank.


  'Het leven is te kostbaar om niet voluit te leven'  Als holistisch therapeut help ik jou patronen te doorbreken
  en blokkades op te heffen zodat jouw levensenergie
  weer volop gaat stromen. 


  Wil jij ook weer innerlijk geluk ervaren? Bruisen van energie? Dat is ook voor jou weggelegd. Gun het jezelf, want jij bent het meer dan waard! Een traject bij mij levert jou een duurzame verandering op: 

  Je voelt meer rust
  in je hoofd en lichaam 

  Je voelt je lichter en krachtiger
  en meer in balans 

  Je voelt weer verbinding
  met jezelf, vanuit liefde 

  Je voelt je vrij en
  durft andere wegen te bewandelen 

  Je zit letterlijk en figuurlijk 
  beter in je vel

  Je ervaart innerlijk 
  geluk 

  Ik help je graag op alle vlakken weer in balans te komen, zodat jouw levensenergie weer volop mag stromen. Leer te leven vanuit je hart. Bewandel je eigen pad. Zodat je een vrij en onaangepast leven leidt wat er echt toe doet.

  Wanneer je ervoor kiest om te leven op basis van jouw eigen voorwaarden en te luisteren naar wat jouw hart ingeeft, dan kan dit leiden tot meer welbevinden en een vervuld leven. Je zult merken dat je meer rust en vertrouwen ervaart, omdat je leeft in overeenstemming met jezelf en jouw eigen waarden. 

  Maak tijd voor jezelf! 

  Gun jezelf een vrij en gelukkig leven. Investeer in jezelf, want jij bent het waard! Je hoeft het niet alleen te doen. Laat mij je helpen om weer terug bij jezelf te komen. Voor meer rust, meer energie en een ontspannen leven, vanuit jouw eigen voorwaarden.


  Over Naomi 

  Sinds ik de reis van mijn hoofd naar mijn hart maak, ontstaan er zoveel mooie dingen. Jarenlang was ik zoekende en leefde ik een leven waarbij ik regelmatig voorbij ging aan mezelf en aan mijn eigen verlangens. In mijn 40e levensjaar was ik klaar met elke avond lusteloos op de bank te zitten. Ik besloot om elke dag om
  6 uur op te staan en buiten in beweging te komen. Dat was de start van mijn nieuwe weg om te  bewandelen.