Het is zondagavond, je neemt jezelf voor om het vanaf morgen écht anders te gaan doen. Je wilt die eetbuien niet meer. De hele dag afwegen wat je eet. Je verlangt naar rust in je hoofd. Naar gewoon te kunnen leven, zonder dat je steeds in de weer bent met eten. 

 

De volgende dag, maandag. De hele dag is goed gegaan. Zie je wel, denk je bij jezelf, je kunt het wel. Totdat je 's avond een mailtje leest van een collega die niet helemaal tevreden is over een opdracht die je deed. De toon raakt je. Je voelt een steek in je maag. Het eerste wat je doet is opstaan en naar de kast lopen. Daar ligt een zak chips. Al snel is deze geopend. Je begint te eten. Zonder dat je nog iets voelt, zonder dat je er ook maar iets van proeft. Voor je het weet is de hele zak leeg. Je bent niet meer te stoppen. Een pak koekjes wat er ligt gaat er aan. En de zoetigheid van een pak vla kun je ook niet weerstaan. Tot je weer een beetje bij zinnen komt. En beseft dat wat er nu naar binnen is gegaan, je daar zo snel mogelijk weer van af moet komen. Want je ziet jezelf alweer een kilo zwaarder worden. Je voelt je beroerd en vies van alle vettigheid. Er is maar één uitweg...

Zo verliep mijn leven. Meer dan 30 jaar bepaalde eten in meer en mindere mate mijn leven. Vanaf mijn puberteit totdat ik een volwassen vrouw was, getrouwd met de leukste en de liefste, een prachtig gezin met drie kinderen. Wat een rijkdom. Maar nog steeds niet gelukkig met mezelf. 

 

 

Het had een grote impact op mijn leven. Nooit leefde ik voluit, want altijd was er die controle. Altijd maar bezig in mijn hoofd met eten. Aan de buitenkant niet zichtbaar, het was een innerlijke strijd die ik met mezelf voerde. En waar ik niemand bij betrok, want schaamte, schuldgevoel en bang voor verlies van controle. Ik leefde in continue angst. 


Meer leven, met minder…

 • stress
 • moeten
 • prestatiedruk
 • materialisme
 • onrust
 • onzekerheid
 • geleefd worden


Naar meer....

 • rust
 • energie
 • balans
 • welzijn
 • welbevinden
 • zelfliefde
 • geluk

Zet alvast de eerste stap naar meer rust
in jouw leven. 


Herken jij jezelf hier in?

Blijf je hangen in oude patronen en raak je steeds verder verwijderd van jezelf? Geeft je lichaam signalen af dat er iets moet veranderen. Je merkt dat je steeds meer vast komt te zitten in het leven dat je leidt. Naar de buitenwereld toe heb je alles om gelukkig te zijn. Maar van binnen knaagt het. Je voelt onrust in je lijf en zit veel in je hoofd. Je hebt het gevoel dat er iets ontbreekt. 

Je verlangt naar rust, tijd voor jezelf en je eigen ding doen. Je houdt vast aan maatschappelijke standaarden of verwachtingen van anderen. Hoe het hoort, hoe het zou moeten. Eigenlijk pas je je continu aan. Aan een omgeving met verwachtingen die voorbij gaat aan wat jij echt voelt en wat belangrijk voor je is. Je werkt alleen maar harder om nog meer te bereiken. Maar als dit niet in lijn is met wat jouw hart echt verlangt, dan zal het je niet vervullen en zal de leegte in jezelf alleen maar groter worden. Je vraagt je af als je zo doorgaat, hoe kijk ik dan op het einde van mijn leven terug? Heb ik wel de dingen gedaan die er echt toe doen? 

 

Je verlangt naar meer rust in je leven,
je bent moe van al het moeten.

Je bent op zoek naar meer betekenis
in je leven.

Je beseft dat het geluksgevoel van succes
en prestatie maar kortstondig is.

Je hebt alles wat je hartje begeert
en toch voel je je niet happy.

Je gaat op zoek naar het volgende succes, maar dit continu najagen geeft je geen voldoening.

Door het najagen, dwaal je steeds verder af
van jezelf en voel je je niet meer in balans.

Je merkt dat je nog maar weinig
echt kunt genieten.

Je hebt geen energie meer,
's avonds plof je lusteloos op de bank.


'Het leven is niet bedoeld om opgebrand te zijn'


Hoe lang sta jij jezelf nog toe om niet voluit
JOUW leven te leven?

Het leven is niet bedoeld om opgebrand te zijn en te leven in patronen die niet langer bij je passen. Het kan echter lastig zijn om deze patronen te doorbreken. Diepgewortelde angst en belemmerende overtuigingen laten je verkrampen, waardoor de energie in jouw leven niet meer stroomt. Door alle opgebouwde lagen in jezelf, raakt jouw kern vertroebeld. Onrust van binnen, geeft ook onrust van buiten. Je voelt je opgebrand en vindt het lastig om naar je lichaam te luisteren. Misschien herken je het wel, je bent net een wandelend hoofd.

Als Holistisch Transformatie therapeut kan ik je helpen bij het (h)erkennen van deze patronen en blokkades, zodat je ze kunt doorvoelen en transformeren. In mijn sessies maak ik onder meer gebruik van Transformational Cupping®. Met vertraging en lichaamsgerichte oefeningen en lichaamswerk, gaat de levensenergie weer stromen. 

Door te werken met jouw energetisch systeem en het loslaten van vastzittende emoties, trauma’s en oude gedrags-, en denkpatronen, kun je meer in balans komen en je leven weer in eigen hand nemen. Daarnaast kunnen we vanuit een holistische visie werken aan het verminderen van fysieke pijn, verklevingen, ophopingen van afvalstoffen en stress, zodat je je weer energieker en gezonder kunt voelen. 


Als holistisch therapeut help ik jou patronen te doorbreken
en blokkades op te heffen zodat jouw levensenergie
weer volop gaat stromen. 


Wil jij ook weer innerlijk geluk ervaren? Bruisen van energie? Dat is ook voor jou weggelegd. Gun het jezelf, want jij bent het meer dan waard! Een traject bij mij levert jou een duurzame verandering op: 

Je voelt meer rust
in je hoofd en lichaam 

Je voelt je lichter en krachtiger
en meer in balans 

Je voelt weer verbinding
met jezelf, vanuit liefde 

Je voelt je vrij en
durft andere wegen te bewandelen 

Je zit letterlijk en figuurlijk 
beter in je vel

Je ervaart innerlijk 
geluk 

Ik help je graag op alle vlakken weer in balans te komen, zodat jouw levensenergie weer volop mag stromen. Leer te leven vanuit je hart. Bewandel je eigen pad. Zodat je een vrij en onaangepast leven leidt wat er echt toe doet.

Wanneer je ervoor kiest om te leven op basis van jouw eigen voorwaarden en te luisteren naar wat jouw hart ingeeft, dan kan dit leiden tot meer welbevinden en een vervuld leven. Je zult merken dat je meer rust en vertrouwen ervaart, omdat je leeft in overeenstemming met jezelf en jouw eigen waarden. 

Maak tijd voor jezelf! 

Gun jezelf een vrij en gelukkig leven. Investeer in jezelf, want jij bent het waard! Je hoeft het niet alleen te doen. Laat mij je helpen om weer terug bij jezelf te komen. Voor meer rust, meer energie en een ontspannen leven, vanuit jouw eigen voorwaarden.


Over Naomi 

Sinds ik de reis van mijn hoofd naar mijn hart maak, ontstaan er zoveel mooie dingen. Jarenlang was ik zoekende en leefde ik een leven waarbij ik regelmatig voorbij ging aan mezelf en aan mijn eigen verlangens. In mijn 40e levensjaar was ik klaar met elke avond lusteloos op de bank te zitten. Ik besloot om elke dag om
6 uur op te staan en buiten in beweging te komen. Dat was de start van mijn nieuwe weg om te  bewandelen.