Inspiratieavonden Vrouw & Voeding

Wij, Linda en Naomi, organiseren drie avonden voor jou! Als jij zoekende bent in het enorme aanbod van voeding, wat wel of niet goed voor je is, klaar bent met al die diëten en adviezen en wil je vooral ook zorgeloos kunnen genieten? Dan ben je bij ons aan het goede adres! 

In drie avonden nemen wij je mee in verschillende thema's rondom voeding. Je kunt de avonden los van elkaar bijwonen, of ze alle drie volgen. Net wat jij wil.

Op een laagdrempelige manier en in een kleine groep bieden we jou een schat van informatie, waarmee je zelf uit de voeten kunt. Want ieder mens is anders en het is vooral belangrijk om te ontdekken wat bij jou past. Dus geen voorgeschreven regels, maar vooral een hoop inspiratie en bewustwording! 

Praktische informatie 

Wanneer:

Woensdagavond 29 mei: Voeding & Ontspanning

Donderdagavond 20 juni: Hormonen & Voeding

Woensdagavond 10 juli: Natuurlijke Voeding

 

Tijd: 19.30 - 21.30 uur

Locatie: Vegelinsweg 2, Joure

Prijs: 17,50 euro per avond, 3 avonden voor 45 euroWat krijg je van ons? 

 

  • Praktische tips waar je gelijk mee aan de slag kunt
  • Inzichten in hoe je lichaam werkt
  • Bewustwording over wat je nodig hebt
  • Kennis over ‘mentale’ voeding
  • Een uniek en héél speciaal receptenboekje (meer verklappen we nog niet :))

Inhoud per avond

Voeding & Ontspanning

Op de avond Voeding & Ontspanning ontdek je waarom ontspanning belangrijk is en of jouw relatie met voeding een 'healthy relationship' is. Wanneer ben je té gefocust op voeding? En hoe kun je dat veranderen? Hoe beïnvloedt ontspanning je voedselopname? Deze avond is speciaal voor vrouwen die klaar zijn met diëten en op een prettige manier met voeding willen omgaan.

Hormonen & Voeding 

Bij Hormonen & Voeding gaat het over de invloed van eten op je hormoonhuishouding. Waarom is je buurvrouw altijd vrolijk en ben jij de laatste week voor je menstruatie niet te genieten… Hoe los je dat op? En wat kun je beter wel en niet eten als je 40+ bent en de overgang zich aandient? Kortom, hoe blijf je hormonaal in balans? 

Natuurlijke voeding

Over natuurlijke voeding is ook van alles te zeggen. Is biologisch altijd beter? Welke informatie kun je uit etiketten halen? Wat voor natuurlijke producten kun je makkelijk toevoegen aan je voedingspatroon? En hoe kun je pesticiden het beste verwijderen? Je leert dat detoxen veel meer is dan een sapkuur en hoe je dit kunt toepassen in je leven.


Ja, ik laat me heel graag inspireren en geef me op: