Life changing traject 

6 maanden begeleiding bij boulimia en obesitas

Zeg je eetstoornis voorgoed gedag

Jouw eetgedrag bepaalt al te lang jouw leven. Het lukt je maar niet er echt grip op te krijgen. Ondanks alle pogingen of misschien ook al andere behandelingen, je hebt nog niet de regie terug over jouw leven. En dat is wel waar je naar verlangt. 

Een leven zonder eetstoornis is echt mogelijk. Ook voor jou. Het vraagt alleen wel om in jezelf te durven kijken. En ik begrijp als geen ander hoe spannend dat is. Daarom hoef je het ook niet alleen te doen. Ik ben die weg voor gegaan en kan jou in veiligheid en vertrouwen op dit pad begeleiden.

Samen gaan we de bron van jouw eetstoornis opsporen en transformeren. Je leert nieuwe gewoonten aan die jou helpen andere keuzes te maken. Oude belemmerende patronen maken plaats voor meer zelfliefde, eigenwaarde en vertrouwen.

Door de link te leggen tussen jouw fysieke, mentale, spirituele en emotionele zijn, gaat jouw eetstoornis steeds minder een plek innemen. Zodat jij je droom kunt gaan leven, vrij en voluit.

Een leven waarin je je goed voelt en voedt, uit liefde voor jezelf, dat is ook voor jou weggelegd!

 

 

 

 

 

Wat kun je verwachten?

  • in zes maanden tijd werken we aan duurzame veranderingen;
  • doordat we langere tijd samen werken is er voldoende tijd voor integratie en transformatie;
  • we starten met een intake en stellen doelen vast waar je aan gaat werken;
  • je hebt zes live sessies van 1,5 uur waarin we samen aan de slag gaan;
  • daarin maak ik gebruik van diverse methodes als meditatie, ademtechnieken, Transformational cupping en wandelcoaching;
  • omdat ieder persoon anders is, stem ik mijn aanpak af op jou, je krijgt dus altijd maatwerk wat bij jou, op dat moment past; 
  • je ontvangt oefeningen en concrete handvaten voor thuis om nieuwe patronen te integreren;
  • tussen de sessie door hebben we regelmatig contact;
  • je kunt dan laten weten hoe het gaat, of je nog vragen hebt of hulp nodig hebt. Ik ben er voor jou;
  • na afloop van het traject ervaar jij vrijheid in eten en leven!

Hoe zou het zijn...

Als jij je weer energiek en vrij voelt? Dat je weer met plezier opstaat elke ochtend en niet met dat zware gevoel? Dat je niet meer geleefd wordt door eten, maar jouw leven inricht en leeft zoals jij dat wilt. Vanuit persoonlijk leiderschap durf jij jezelf weer op nummer 1 te zetten. Vanuit liefde voor jezelf. En daarmee gaat alles weer stromen in jouw leven, ervaar je overvloed, vrijheid en innerlijke rijkdom. 


"Een eetstoornis wordt gevoed van binnenuit"


Maar hoe dan?

Je mag vertragen en de rust in jezelf gaan opzoeken. Om zo tot de diepere lagen in jou te komen. Samen gaan we onderzoeken waar jouw eetstoornis vandaan komt. Daarom gaan we innerlijk en lijfgericht aan de slag. Vanuit een holistische aanpak op vijf pijlers; fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel. Want alles hangt met elkaar samen. We gaan niet voor symptoombestrijding, maar voor een volledige aanpak op alle vlakken, zodat jij weer in balans komt. Dan ervaar je weer welzijn en kun jij de hele wereld aan! 

 

Het opheffen van blokkades zorgt ervoor dat je levensenergie kan stromen en stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Vanuit vertraging en rust ontstaat overzicht en inzicht. Dit geeft ruimte om in beweging te komen en duurzame veranderingen in je leven aan te brengen. Gun jezelf een vrij leven om voluit te genieten!