Dag van Bewust ZIJN - zaterdag 20 januari 2024

Een ontspannen dag, in het teken van JOU. Om even uit de dagelijkse hectiek te komen en te voelen en ervaren wat er ook alweer echt toe doet. Een dag van stilstaan en ook beweging. Buiten in de natuur en binnen in een fijne veilige setting. Met een groep gelijkgestemden. Waar alles er mag zijn.

 

 

Wat kun je verwachten?

Wanneer je in de locatie arriveert is er eerst even tijd om te landen. Om kennis te maken met de andere deelnemers, als je dat wil. Een kop koffie of thee met wat lekkers erbij. Alles op zijn tijd. 

Na de dagopening blijf je lekker zitten of liggen op je yogamat voor een ontspannende oefening. Je trekt een kaartje met jouw intentie voor de dag. Hierna ga je door met yoga. Toegankelijke oefeningen, waarbij ervaring niet vereist is. Maar je wel steeds meer in contact komt met jezelf.

Na een korte pauze trekken we schoenen aan om naar buiten te gaan voor een wandeling in stilte. De omgeving biedt een mooie route. 
Wanneer we terug zijn bij De Kiemschuur staat er een heerlijke gezonde lunch op ons te wachten. In alle rust en ruimte kun je daar van genieten. Hierna start het middagprogramma met een creatieve sessie. Door iets te creëren, ga je op een andere manier aan de slag, met vaak verrassende resultaten. Wat je maakt, mag je natuurlijk mee naar huis nemen.

Hierna is het tijd voor een prachtige meditatieve oefening, die je hart nog verder open zet. Je wordt hierin begeleid en hoeft alleen maar de aanwijzingen te volgen. Ook dit doen we met de groep. Je voelt de verbinding en de positieve energie stromen. 

Dat is een mooi moment om de dag met elkaar af te sluiten. Daarin mag je (hoeft niet) delen wat de dag met je gedaan heeft, hoe je het ervaren hebt en wat je meeneemt de komende tijd. Rond 17 uur is het tijd om naar huis te gaan. 


Het programma

Locatie

Hier vind je een overzicht van het programma op zaterdag 20 januari 2024. De tijden zijn richtlijnen, de dag verloopt in alle rust en zonder stress. 

De dag vindt plaats in de Kiemschuur in Rotsterhaule. Een plek die uitnodigt om tot rust te komen.

Adres: Richard Jungweg 2, 8642 TL Rotsterhaule

  • 09.30 - 10.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
  • 10.00 - 10.30 uur: Opening en korte ontspanningsoefening
  • 10.30 - 11.30 uur: Wandelen in stilte
  • 11.30 - 12.30 uur: Yin yoga sessie
  • 12.30 - 13.30 uur: Lunch
  • 13.30 - 15.00 uur: Creatieve sessie
  • 15.00 - 16.00 uur: Meditatie oefening
  • 16.00 - 16.45 uur: Dagafsluiting
  • 17.00 - 17.15 uur: Naar huis

Voel jij, 'dit is precies wat ik nodig heb?'
Reserveer dan nu gelijk je plekje!


Erbij zijn? Reserveer dan nu jouw plek! 

Gun jij jezelf ook een dag vol rust en inspiratie? Reserveer dan nu je plekje. Voor € 97 beleef je de Dag van Bewust ZIJN. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en lekkers en creatieve materialen.

Na bevestiging ontvang je een betaallink. Na betaling is je plekje definitief. We zien er enorm naar uit jou te zien op 20 januari 2024. Je gaat als herboren weer naar huis!


Wie zijn wij

Wij, Marijke, Linda en Naomi organiseren deze dag voor jou. Alle drie werken we op onze eigen manier aan vitaliteit, een gezonde leefstijl en rust in lijf en leven. We stellen ons graag even aan je voor:

Marijke Veldman

Linda Huisman - de Jong

Naomi Respicio - Dijkstra 

Hoi, ik ben Marijke Veldman en eigenaar van Yoga Studio Energie. Daar geef ik verschillende vormen van yoga. In 2004 gestart met een shiatsu opleiding en van daaruit doorgegroeid naar yoga docent. 

Lesgeven en mensen verbinden is mijn passie. Om rust te creëren in de dagelijkse hectiek die we allemaal wel kennen. Ik zie je graag de 20e, namasté!

Ik ben Linda, leefstijlcoach met de naam FitmeiLin. Mijn missie: “Zoveel mogelijk mensen gezonder en fitter laten worden.“ 

Ik heb ontdekt dat mijn geluk ligt in anderen helpen bij het vinden van hun ideale leefstijl. Een leefstijl die echt bij je past en die je vol kunt houden. En waar je lichaam en geest je dankbaar voor zijn. Van voeding en beweging tot ademhaling en stressreductie.

 

 

Naomi Respicio is mijn naam en ik werk als lichaamsgericht therapeut. Ik ben enorm gefascineerd door de wijsheid van ons lichaam  Om meer rust in lijf en leven te ervaren helpt het om te luisteren naar wat je lichaam jou vertelt. Mentale en fysieke klachten zijn mijn startpunt om op diepere lagen patronen en blokkades te doorbreken. Zodat je je lichter en vrijer voelt, met meer ruimte om vanuit jouw eigen unieke kern te stralen.