Blissful life traject 

Coaching, cupping en meer

Als vrouwelijk ondernemer, directeur of manager heb jij de zaken goed voor elkaar. Voor de buitenwereld lijkt alles perfect. Alleen stemt jouw binnenwereld niet overeen met dit ideaalplaatje. Van binnen voel je onrust, ongemak en een verlangen naar een andere invulling van jouw leven. Door het presteren en najagen van succes ben je de verbinding met jezelf kwijt geraakt. Daardoor raak je uit balans en stagneert jouw energie. De leegte in jezelf wordt alleen maar groter en heeft veel invloed op jouw leven. Het stroomt niet meer.

Presteren en succes najagen, het zit zo ingebakken in ons leven. Zeker als je ondernemer bent of een managementfunctie bekleed. Daardoor staat jouw leven veel in het teken van moeten. Ongemerkt leggen we elkaar van alles op, omdat we succes en geluk afmeten aan elkaar. Houden we vast aan normen waarvan je je kunt afvragen of die wel normaal zijn.

Daardoor voel je continu de druk. Stress en onrust zetten zich vast in je lijf. Het trekt alle energie uit je weg. Langzaamaan raak je steeds verder verwijderd van jezelf. Altijd maar bezig met meer, meer, meer. Je voelt je uitgeput door gevoelens van stress en angst. Het maakt het ook lastig om nog te genieten van de mooie dingen in jouw leven. Je hebt het gevoel dat het erbij hoort, maar diep van binnen voel je je niet gelukkig.


"Bliss is a magnified emotional state of joy, personal fulfillment and happiness"


Wat kun je verwachten?

  • in drie maanden tijd werken we aan duurzame veranderingen;
  • doordat we langere tijd samen werken is er voldoende tijd voor integratie en transformatie;
  • we starten met een intake en stellen doelen vast waar je aan gaat werken;
  • je hebt drie live sessies van 1,5 uur waarin we samen aan de slag gaan;
  • daarin maak ik gebruik van diverse methodes als meditatie, ademtechnieken, Transformational cupping en wandelcoaching;
  • omdat ieder persoon anders is, stem ik mijn aanpak af op jou, je krijgt dus altijd maatwerk wat bij jou, op dat moment past; 
  • je ontvangt oefeningen en concrete handvaten voor thuis om nieuwe patronen te integreren;
  • tussen de sessie door hebben we regelmatig contact;
  • je kunt dan laten weten hoe het gaat, of je nog vragen hebt of hulp nodig hebt. Ik ben er voor jou;
  • na afloop van het traject leef jij vanuit jouw bliss, om de reis van het leven te maken.

Hoe zou het zijn...

Als jij je weer energiek en vrij voelt? Dat je weer met plezier opstaat elke ochtend en niet met dat zware gevoel? Dat je niet meer geleefd wordt, maar jouw leven inricht en leeft zoals jij dat wilt. Vanuit persoonlijk leiderschap durf jij jezelf weer op nummer 1 te zetten. Vanuit liefde voor jezelf. En daarmee gaat alles weer stromen in jouw leven, ervaar je overvloed en innerlijke rijkdom. 


"Bewust leven heeft je
zoveel 
te geven"


Maar hoe dan?

Je mag vertragen en de rust in jezelf gaan opzoeken. Wat maakt dat je zo'n opgejaagd leven leidt? Samen gaan we onderzoeken waar dit vandaan komt. Rust komt van twee kanten. Daarom gaan we innerlijk en lijfgericht aan de slag en krijg je tegelijkertijd handvaten mee hoe je meer rust in je buitenwereld creëert. Want zo binnen, zo buiten. Het opheffen van blokkades zorgt ervoor dat je levensenergie kan stromen en stimuleert jouw zelfhelend vermogen. Vanuit vertraging en rust ontstaat overzicht en inzicht. Dit geeft ruimte om in beweging te komen en duurzame veranderingen in je leven aan te brengen. Gun jezelf een blissful leven!